Affiliate Programma’s

Als je affiliate marketing wil inzetten als publisher, dan wil je uiteraard weten welke affiliate programma’s je kunt promoten op jouw website(s). Helaas zit bijna elke partij bij maar één affiliate netwerk en zul je dus lid moeten zijn van elk netwerk om zodoende het totaalaanbod te kunnen zien.

Echter doen wij ons best om jou als affiliate zo goed mogelijk te informeren. Daarom vind je hieronder enkele grote affiliate programma’s in Nederland.

Beste affiliate programma’s in Nederland

Vaak zien wij online de vraag; ‘Wat is het beste affiliate programma van Nederland, om te promoten?’ Nu is de vraag op zich niet verkeerd, want je wil als affiliate graag weten waar je natuurlijk het beste jouw tijd in kan steken. Het nadeel van deze vraag is echter dat het niet eenzelfde antwoord voor iedereen zal geven.

Een goed affiliate programma is namelijk één die voor jouw doelgroep en website(s) werkt. De ene adverteerder of affiliate programma is wellicht weer beter bij de één dan de ander. Dit hangt compleet af van het type bezoek dat je op jouw site krijgt en natuurlijk in welke markt je actief bent. Je begrijpt dat een adverteerder in de reismarkt het slecht zal doen op een site over meubels en andersom.

Daarom is onze tip: Test zoveel mogelijk. Meten is weten. Je wil weten welke partijen voor jou het beste converteren en daarnaast de beste commissies geven. Wil je dit goed uitrekenen, bereken dan wat een adverteerder jou oplevert per bezoeker en niet alleen per sale.

Overzicht Nederlandse Affiliate Programma’s

In plaats van lid te worden bij elk affiliate netwerk, kun je nu via ons zoeksysteem duidelijk zien waar een affiliate programma zich bevind en of je die zou moeten uitproberen of niet!

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het opzetten van deze functie. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Grote Nederlandse Affiliate Programma’s

In Nederland hebben we een aantal grote affiliate programma’s die door velen ingezet worden. Hieronder volgt een overzicht van deze programma’s. Wil je meer weten over deze programma’s en hoe goed anderen hier mee scoren? Klik dan op de naam van het programma en lees de reviews of laat zelf jouw reactie achter!

  • Amazon
  • Bol.com
  • Expert
  • Marktplaats
  • Mediamarkt
  • Wehkamp
  • Zalando

We zijn momenteel druk bezig om dit onderdeel goed neer te zetten. Word lid van onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Plaats een reactie