Content Realisatie

Heb jij jouw hosting en domeinnaam gekoppeld, WordPress of een andere CMS geïnstalleerd en staat er een leuke thema op om mee te starten? Dan is het tijd om de site te vullen met content!

De content van een website beslaat de gehele inhoud van een site. Hierbij kun je denken aan tekst, maar ook foto’s, video’s, grafieken of zelfs geluiden en muziek. Je begrijpt dat content hierdoor één van de belangrijkste zaken is om goed in orde te maken voor jouw site. Want zonder content kan Google of een andere zoekmachine niet weten waar jouw site en pagina’s over gaan en zullen ze je ook niet tonen in de zoekresultaten.

Kwalitatieve content is gebaseerd op een reeks zoektermen waarop je gevonden wil worden adhv SEO. Daarom wordt ook aangeraden om niet met de content te beginnen, voordat je een goed zoektermenonderzoek hebt uitgevoerd. Je wil immers weten aan welke vraag je moet voldoen. Wat willen mensen graag lezen, welke termen gebruiken ze om deze informatie te vinden en wat verwacht men van de informatie na het zoeken?

Binnenkort publiceren wij hier meer informatie omtrent content, bijvoorbeeld over; waar moet jouw content aan voldoen, waar vind je goede foto’s of video’s, hoe kun je het creëren en publiceren van content uit handen geven en nog veel meer!

Plaats een reactie