Over Affiliate Community

Onze Visie op Affiliate Marketing

Affiliate Marketing bestaat al heel wat jaren, toch zien we elk jaar een aantal veranderingen in de wijze waarop het wordt ingezet of wordt behandeld. Zo was er een tijd dat het gezien werd als Multi-level Marketing (MLM) en dat je wel heel erg dom moest zijn om hiermee te starten.

Nog steeds merken we helaas dat er negatief gereageerd kan worden op het feit dat iemand zich bezig houdt met affiliate marketing. De mening van anderen hierover wordt vaak gevormd op basis van een onbegrip en gemis aan kennis. Dit gemis aan kennis zien we helaas ook bij veel startende affiliate marketeers, die verwachten er gelijk rijk van te kunnen worden.

En juist het uitblijven van bepaalde kennis, het professionaliseren van de branche en uiteindelijk het; samen vooruit met affiliate marketing. Dát is wat wij willen bereiken met de Affiliate Community. Samen op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze branche. Samenwerken om vooruit te komen en doel na doel behalen.

Daarnaast is het uiteraard ook erg fijn om contact te hebben met andere mede marketeers die zich hiermee bezig houden. Er zijn waarschijnlijk namelijk maar weinig mensen in je nabije omgeving, waar jij je kennis en mogelijke problemen kunt bespreken. Ook daarom is de Affiliate Community een prachtige uitkomst.

In 2020, tijdens de corona-periode, is Klaas Koopman aan de slag gegaan met het opzetten van de Affiliate Community, om affiliate marketeers samen te brengen. Hij is op dat moment fulltime bezig met affiliate marketing, runt een aantal consultancy groepen en helpt bij individuele consultancy op het gebied van SEO en affiliate marketing. Binnen deze groepen merkt Klaas dat er veel animo is om vooruit te komen, maar ook om elkaar vooruit te helpen.

Uiteraard zijn er andere fora waar je terecht kunt met bepaalde vragen. Maar helaas zijn deze niet puur gericht op affiliate marketing en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast is het natuurlijk leuk om niet alleen online, maar ook offline met elkaar in gesprek te gaan. Denk aan een gezellige affiliate borrel ergens in de stad, of 1-op-1 meetings of een snelle hap.

De meeste affiliate marketeers kunnen veel van elkaar leren, maar delen helaas nog weinig informatie met elkaar. Dit merken we vooral als we het hebben over de meer ervaren affiliate marketeers. Terwijl zij juist erg veel baat kunnen hebben bij vooruitgang, omdat dat flinke positieve gevolgen kan hebben.

Of je nu een ervaren marketeer bent of niet, ook jij kunt nu terecht bij de Affiliate Community!

Het team van Affiliate Community

Omdat je samen veel meer kunt bereiken dan alleen, zijn we een team gestart om Affiliate Community in goede banen te leiden. Lijkt het jou ook leuk om wat te gaan doen binnen de community? Neem dan nu contact met ons op!

Klaas Koopman
Projectmanager

Gespecialiseerd in affiliate marketing in combinatie met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Danielle Roof
Outreach & Sales

Gespecialiseerd in affiliate marketing, outreach en sales!

Patrick Heijmans
Community Manager

Houdt zich, naast affiliate marketing, bezig met het affiliate forum!

Mark Spermon
E-learning Specialist

Is gespecialiseerd in e-learning en hoe je dat het beste kunt opzetten en toepassen!

Wil je om wat voor reden dan ook contact met ons opnemen, dan kan dat via onderstaande gegevens of het contactformulier.

Algemeen – info@affiliatecommunity.nl
Klaas Koopman – klaas@affiliatecommunity.nl