WordPress

Wanneer je aan de slag gaat met affiliate marketing, wil je het jezelf natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk maken en de kosten zo laag mogelijk houden. Dus ook bij het bouwen van jouw eigen affiliate website wil je slim te werk gaan. Daarom starten de meeste marketeers met WordPress als CMS.

Een CMS is het systeem waarmee jij de touwtjes in handen hebt, als het aankomt op het beheer van de website. CMS staat voor Content Management System, oftewel het systeem waarmee je de website kunt aanpassen. Heb jij erg veel kennis van programmeren, dan ben je een CMS niet per se nodig, maar is het alsnog handig om snel bepaalde zaken gedaan te krijgen.

De meeste starters zweren bij het gebruik van WordPress als CMS, omdat het gemakkelijk in beheer is en bovendien niets kost!

We nemen je graag mee in het gehele WordPress proces, zodat ook jij op korte termijn een eigen website online kunt zetten en kunt beheren. Echter zijn we momenteel druk bezig met het schrijven van de relevante informatie, dus nog niet alle onderdelen zijn beschikbaar!

WordPress Installatie

Voordat je WordPress kunt gebruiken, zul je deze eerst moeten installeren op jouw eigen webhosting. Bij bepaalde hostingpartijen kan dit via het control panel voor je worden uitgevoerd en bij andere hostingaanbieders zul je dit zelf moeten doen.

Wij helpen je stap voor stap met het downloaden, uploaden en installeren van jouw eigen WordPress Installatie!

WordPress Thema’s

Wil jij een nieuwe look, of in ieder geval iets anders dan de standaard WordPress installatie? Bij WordPress kun je via themes (thema’s) verschillende looks uitproberen en instellen. Er zijn een hoop (goede) gratis thema’s beschikbaar, maar natuurlijk ook genoeg premiums met allerlei extra’s!

Wij leggen je uit waar je deze thema’s kunt vinden en welke je het beste kunt gebruiken en hoe je deze kunt installeren!

WordPress Plugins

Naast thema’s voor het uiterlijk van jouw site, kun je ook WordPress plugins installeren voor bepaalde functies. Zo kun je een SEO-plugin installeren om je te helpen om jouw site beter vindbaar te maken. Of een plugin om de snelheid van je site te verbeteren. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er bestaat haast wel een plugin voor. Zowel gratis als premium!

Via dit onderdeel helpen wij je met een overzicht aan handige plugins, waar je ze (gratis) kunt verkrijgen en hoe je deze installeert en gebruikt!

Custom WordPress

Wil jij een unieke look of wellicht specifieke functies en heb jij een budget over voor het laten bouwen hiervan? Dan kun je de hulp inschakelen van WordPress website ontwikkelaars. Zij kunnen je helpen om de WordPress website precies volgens jouw wensen te maken. Dit noemen we custom WordPress websites.

Wij leggen in dit onderdeel uit wat voor mogelijkheden er zijn, welke partijen worden aangeraden en aan welke kosten je zou moeten denken!

Plaats een reactie